Apparatuur voor topprestaties!
Vakmanschap en creativiteit zijn essentieel in het vak, en professionele apparatuur tilt ons werk naar een nog hoger niveau. Wij zijn zeer selectief geweest in de keuze van de producten die wij gebruiken. De kwaliteitseisen zijn hoog en wij vragen soms echt het maximale van de apparatuur. Daar moet het tegen kunnen en dus werken wij niet zomaar met “spullen”.

Technische workflow
Een goede workflow komt de productie ten goede. De vakkrachten voelen zich vertrouwd met de apparatuur, we weten zeker dat de apparatuur top prestaties kan leveren en uw productie staat als een huis. Daarnaast gaan we extreem zuinig met onze materialen om. Om deze reden vind u onze materialen niet in de losse verhuur.

Onze merken
We werken enkel met de beste merken en dat zijn er stiekem best veel. Ieder merk heeft een product dat ver boven de concurrentie uitsteekt. Deze hebben wij uitvoerend getest en opgenomen in ons assortiment. Met meer dan 750.000 producten in onze opslag is alles individueel benoemen onbegonnen werk. We delen graag de merken die ons tot nu toe hebben geholpen de mooiste producties neer te zetten.

Een paar plaatjes van voorafgaande producties