Audiovisueel
Audiovisuele belevingen met impact, daar zijn wij bij EMTP goed in. Of het nu gaat om de audiovisuele ondersteuning van uw congres, theatervoorstelling, gala of muziekevenement. Voor iedere activiteit bieden bij een totaaloplossing op maat. Door onze ruime ervaring in verschillende disciplines van het vakgebied kunnen we u altijd voorzien van het juiste advies en passende oplossingen.


Verhuur van A-merk top apparatuur
Wilt u uw bezoekers voorzien van een top ervaring tijdens uw evenement of mediaproductie? In dat geval mag goede apparatuur niet ontbreken. Bij EMTP wordt er uitsluitend gewerkt met A-merk materialen die ruimschoots een status in het vak hebben verdient. Denk hierbij aan licht, geluid en videoapparatuur met alle bijhorende accessoires, infrastructuur en geschoolde vakkrachten. In principe huurt u bij ons altijd apparatuur met een gespecialiseerde technicus voor de bediening.


Verkoop
Bent u op zoek naar audiovisuele apparatuur voor een langere periode waardoor huren niet meer interessant blijkt? Kopen biedt dan een uitkomst. Voor ieder budget bieden wij een totaaloplossing in licht, geluid en videoapparatuur. Van winkelinrichting tot aan de complete installatie van een kerk, café of congreslocatie. Wij kunnen u adviseren in de mogelijkheden voor de betreffende locatie en indien gewest ook de levering en montage van de materialen. Dat is zorgeloos genieten.


Online
De afgelopen jaren werd het ons soms onmogelijk gemaakt om met elkaar samen te komen voor bijvoorbeeld een studie, evenement of verjaardag. Hierdoor heeft de online media sector een enorme sprong voorwaarts gemaakt, waaronder de vele streaming faciliteiten. Als één van de eerste in de Achterhoek had EMTP de beschikking over meerdere volledig complete regiesets op UHD-kwaliteit. Sinds 2018 stonden er al 6 sets klaar om producties aan te kunnen tot aan 12 camera’s en nog veel meer.

Voorzien van de juiste technici zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Van een professionele webinar of online vergadering tot aan een complete tv-productie of online congres. EMTP heeft de expertise in huis om van uw idee een unieke beleving te maken. Als u het kunt bedenken kunnen wij het maken. De productie is volledig mogelijk op afstand door middel van afgeschermde inbelverbindingen, digitale werkruimtes (break-out rooms).

Wij helpen u graag de voorbereiding van uw online evenement. Indien gewenst realiseren wij alle content, op maat gemaakt en aangepast aan uw branding/huisstijl. Daarnaast assisteren wij u bij de realisatie van het draaiboek, de regie en de complete realisatie.