Bereik de juiste mensen
Moeite met het bereiken van de juiste doelgroep of op zoek naar een manier om de naamsbekendheid van je merk te vergroten? EMTP is er voor de ondernemers en organisaties die van aanpakken houden. Onze affiniteit met audiovisuele techniek, een stevige strategische achtergrond en creatieve experts zorgen voor een effectieve combinatie van techniek en passie voor het vak. Wij helpen u groeien en kansen te pakken in de steeds weer veranderende markt.

Ons team
Met een klein team, maar nooit te weinig, realiseren we passende adviezen, rapporten, campagnes, content en bedrijfsevenementen. Ons team bestaat uit creatieve vakkrachten met allemaal een specialisatie en een aantal overlappende talenten.
Op deze manier kunnen wij snel schakelen wanneer uw situatie hierom vraagt.

Alles onder één dak
Alles van het concept, de grafische ontwerpen tot en met de realisatie in welke vorm dan ook, vindt plaats bij ons onder één dak. En als we het echt niet alleen kunnen, dan hebben we nog altijd een groot betrouwbaar netwerk van professionals die graag bijspringen. Wij creëren campagnes voor kleine en middelgrote bedrijven met impact. Aangepast op uw budget.

Wilt u weten hoe u effectief uw doelgroep kunt bereiken en welke kansen er voor u op de loer liggen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Hier worden mooie dingen gemaakt!


Wij helpen u bij:  Branding, content creatie, campagnes, content, fotografie, video, dronebeelden, corporate identity, concept ontwikelling, marketing, imago & naamsbekendheid.

Corporate fotografie van projecten bij Aelberspersoneel.nl & Flexfamily business support

Assistentie bij ontwerp, realisatie en distributie van Lukkien’s website