Sinds 2014 is EMTP een begrip in de wereld van audiovisuele producties. De afgelopen jaren is EMTP gegroeid van een klein verhuurbedrijf tot een creatief full size productiebureau(2021). Wij vertellen verhalen zonder al te veel woorden. Schetsen komen tot leven en nemen de vorm aan van audiovisuele producties, decor en media-uitingen. Wij vertellen verhalen zonder al te veel woorden en communiceren in belevingen. Als u het kunt bedenken kunnen wij het maken. Met onze A-kwaliteit apparatuur en een team van ongekend toffe mensen, werken wij dagelijks aan de meest uiteenlopende audiovisuele belevingen.

Om tot de kern van EMTP te komen gaan we terug naar 2006. De reis begon met de oprichting van een repetitieruimte in het Achterhoekse Halle. De activiteiten die binnen deze ruimte plaatsvonden zouden al snel een weg naar buiten vinden. Bandjes groeiden uit en de eerste concepten werden bedacht. Enkele jaren later begon Alexander bij Schouwburg Amphion en kwam zo in contact met een aantal vaklui die hem wel op weg wilde helpen. Vanuit hier werden de eerste grote stappen gezet en de rest is geschiedenis.

EMTP bestaat uit een kleine kern van professionals aangevuld met freelance collega’s en AV bedrijven uit de regio. Wij hebben geen concurrenten, maar partners. Met deze mindset werken wij dagelijks samen met collega-ondernemers binnen de branches videocontent, evenementen, thematisering, marketing, digital en audiovisueel facilitair. De laatste jaren is het bedrijf uit de voegen gebarsten. In corona tijd werd ervoor gekozen om bij te scholen waardoor we nu nog meer disciplines onder één dak kunnen faciliteren.


Van decorbouw, fotografie, animatie, (online)content, filmproducties, licht, geluid en video tot aan complete gethematiseerde concepten voor evenementen, films, (tv/radio)programma’s en attractieparken. Wij halen onze voldoening uit kleine en middelgrote producties waar serieus tijd en aandacht voor detail mogelijk is. Voor de grootste producties(laten we het de kiloknallers noemen), zijn we eenvoudig te klein. Uw productie is altijd maatwerk en krijgt meer persoonlijke aandacht en waardering dan onze eerste kop koffie van de dag. (en geloof ons, dat is heel veel!). Kortom, laten we samen nieuwe belevingen realiseren. Ga voor WAUW! Ga voor EMTP.

Neem direct contact met ons op via info@emtp.nl