Decor & Thematisering

Naast licht, geluid, video, bedenken en realiseren wij ook verschillende thematisering objecten. Deze sluiten naadloos aan op de audiovisuele techniek en maken een evenement tot in detail af. Hierdoor ontstaat er een unieke bezoekersbeleving waar men nog lang over zal praten.

In onze eigen werkplaats wordt van alles gefabriceerd. Van decorstukken, themafeest materiaal tot aan de flightcases waarin deze vervoert kunnen worden. Enkele voorbeelden zijn de Eiffel toren en de Moulin Rouge molen welke wij op verzoek hebben gefabriceerd voor een Frans themafeest.

Flightcases

Bij EMTP bouwen we vrijwel alle flightcases zelf. Enerzijds omdat het vrijwel altijd maatwerk is waar we om vragen en anderzijds omdat we er zeker van willen zijn dat onze apparatuur op en top getransporteerd kan worden. Apparatuur van duizenden euro’s gaat niet in cases van een paar tientjes de deur uit. Alles blijft in top conditie door vooral niet te bezuinigen op het logistieke deel van de operatie. Zo transporteren wij de spullen netjes van A en B en ziet het er op locatie ook prima uit!