Een uitvaart is een gevoelige gebeurtenis, en het is begrijpelijk dat het bijwonen ervan emotioneel belastend kan zijn. Wij begrijpen dat u totaal niet staat te wachten op alles wat er geregeld moet worden. Gelukkig neemt de uitvaartzorg u de moeilijkste momenten uit handen en helpt u door deze zware tijd.
U kunt EMTP inschakelen als u behoefte heeft aan hulp bij de audiovisuele en technische uitvoer van een uitvaart. De meeste uitvaartlocaties zijn voorzien van vaste installaties. Hier is onze medewerking meestal niet van toepassing.

Wij kunnen u ondersteunen met een afscheid op locatie. Bijvoorbeeld in een bos, aan het strand of in bijvoorbeeld uw eigen werkplaats. Persoonlijk tussen al u eigen spullen, gewoon zoals het altijd was.
Wij staan klaar op momenten dat de gekozen locatie niet de juiste technische benodigdheden kan bieden.
Wij werken in neutrale zwarte kleding, er zijn geen bedrijfslogo’s zichtbaar en wij doen ons best om niet op te vallen tussen uw bezoekers. Op een oprecht betrokken en respectvolle manier dragen wij bij aan het afscheid van uw dierbare.

  1. Wij luisteren naar uw wensen: Als de overledene vooraf specifieke wensen heeft geuit met betrekking tot de begrafenis, crematie, rituelen of andere zaken, is het van cruciaal belang om deze wensen te respecteren en zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren.
  2. Communicatie met de familie: Open en eerlijke communicatie met de familie is essentieel. Het is belangrijk om te begrijpen wat de familie nodig heeft en welke specifieke wensen zij hebben. Door goed te luisteren en empathie te tonen, kan je beter inspelen op hun behoeften. Vind u het prettiger dat de communicatie verloopt via de uitvaartzorg, dan begrijpen we dit.
  3. Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: Familiewensen kunnen variëren, en het is belangrijk om flexibel en aanpasbaar te zijn. Soms kunnen onvoorziene omstandigheden of veranderingen in de planning optreden. Wij gaan hier begripvol mee om.
  4. Respect voor culturele en religieuze overtuigingen: Families kunnen verschillende culturele en religieuze achtergronden hebben. Wij tonen respect voor deze diversiteit en zorgen ervoor dat de uitvaartceremonie en -praktijken in overeenstemming zijn met de overtuigingen van de overledene en de familie.